Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Menarik Koleksi Dskp Dan Hsp Tingkatan 1 Hingga Tingkatan 5 Sumber Pendidikan
Ilustrasi koleksi dskp dan hsp tingkatan 1 hingga tingkatan 5 sumber pendidikan ini dipetik dari blog berikut : sumberpendidikan.com

Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download

1,062 views

genius dskp pendidikan islam tahun 4Picture ilmubakti18 genius dskp pendidikan islam tahun 4 topbooks plt ini dipetik dari pemilik berikut : topbooks.my

Salam silaturrahim dan seronok kerana singgah lagi ke tempat perkongsian ini. Anda mencari DSKP Sejarah Tingkatan 4

Anda sangat bertuah kerana pada hari ini pihak kami akan kongsikan dengan anda tentang DSKP Sejarah Tingkatan 4

Mari Teruskan ke DSKP Sejarah Tingkatan 4

genius dskp pendidikan islam tahun 4Picture ilmubakti18 genius dskp pendidikan islam tahun 4 topbooks plt ini dipetik dari pemilik berikut : topbooks.my

Sebelum kita ke link download, jom kita fahami dahulu serba ringkas tentang DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Kenali Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan para guru melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong guru kerana kita hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa pula Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Kenali Apa itu Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Sejarah Tingkatan 4 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Sejarah Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Sejarah Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di google plus anda. Ya, kongsikan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana sokong ke website kami ini. Untuk peringatan post di atas iaitu Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download di tulis oleh admin pada 2019-01-22 21:01:42.

Hari ini kami ingin beritahu bahawa pihak kami telah menulis satu bahan yang sangat bermanfaat untuk guru-guru download iaitu Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download. Semoga bermanfaat.

Gallery for Download Dskp Sejarah Tingkatan 4 Yang Terbaik Khas Untuk Guru-guru Download