Download Dskp Sains Tingkatan 3 Terhebat Modul Dinamik Sains Tingkatan 1
Ilustrasi modul dinamik sains tingkatan 1 ini dipetik dari pemilik berikut : eidsb.com.my

Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi

550 views

img 0035 jpgIlustrasi modul dinamik sains tingkatan 1 ini dipetik dari pemilik berikut : eidsb.com.my

Hi apa khabar anda semua terima kasih sangat kerana anda mari lagi ke website ini. Anda mencari DSKP Sains Tingkatan 3

Anda sangat langkah kanan oleh sebab kali ini pihak kami akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Sains Tingkatan 3

Jom Lihat DSKP Sains Tingkatan 3

img 0035 jpgIlustrasi modul dinamik sains tingkatan 1 ini dipetik dari pemilik berikut : eidsb.com.my

Sebelum kita ke link download, jom kita belajar dulu serba ringkas tentang DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Fahami Apa itu DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat bagi membantu memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan dapat memudahkan para guru kerana kita hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Penerangan Ringkas Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bagaimana Nak Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Tingkatan 3 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Sains Tingkatan 3

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Sains Tingkatan 3

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, saya berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di media sosial anda. Ya, share bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana datang ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi di tulis oleh admin pada 2019-02-17 13:07:42.

Pada hari ini kami ingin beritahu bahawa pihak kami telah publishkan satu artikel yang sangat bagus untuk ibubapa print iaitu Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi. Semoga bermanfaat.

Gallery for Dapatkan Dskp Sains Tingkatan 3 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Perolehi