Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Baik Muat Turun Peperiksaan Akhir Tahun Sains Tingkatan 5 Yang Hebat Khas
Imej muat turun peperiksaan akhir tahun sains tingkatan 5 yang hebat khas ini dipetik dari sumber berikut : pekeliling.com

Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan

900 views

soalan peperiksaan akhir tahun sains tambahan tingkatan 5 berguna kssm asas sains komputer tingkatan 1 1Imej muat turun peperiksaan akhir tahun sains tingkatan 5 yang hebat khas ini dipetik dari sumber berikut : pekeliling.com

Semoga semua sihat dan seronok kerana datang ke perpustakaan digital ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Anda sangat bernasib baik oleh sebab kali ini saya akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Ini Ialah DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

soalan peperiksaan akhir tahun sains tambahan tingkatan 5 berguna kssm asas sains komputer tingkatan 1 1Imej muat turun peperiksaan akhir tahun sains tingkatan 5 yang hebat khas ini dipetik dari sumber berikut : pekeliling.com

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata admin terangkan dulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk membantu memudahkan pendidikan melakukan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan dapat menolong para guru kerana kita hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bagaimana Nak Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Komputer Tingkatan 4 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di facebook anda. Ya, kongsikan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana datang ke laman web kami ini. Untuk pemberitahuan bahan di atas iaitu Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan di tulis oleh admin pada 2019-02-11 14:48:42.

Pada hari ini kami ingin beritahu bahawa pihak kami telah kongsikan satu bahan yang sangat bagus untuk ibubapa download iaitu Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan. Semoga berguna.

Gallery for Download Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Berguna Khas Untuk Guru-guru Cetakkan