Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Berguna Mastery Kssm Sains Science Tingkatan 1
Gambar mastery kssm sains science tingkatan 1 ini dipetik dari sumber berikut : topbooks.my

Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan

725 views

product image mastery kssm sains science tingkatan 1Gambar mastery kssm sains science tingkatan 1 ini dipetik dari sumber berikut : topbooks.my

Semoga semua sihat dan terima kasih kerana anda datang lagi ke laman web ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Anda sangat bertuah oleh sebab pada kali ini saya akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Ini Ialah DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

product image mastery kssm sains science tingkatan 1Gambar mastery kssm sains science tingkatan 1 ini dipetik dari sumber berikut : topbooks.my

Sebelum ke bab seterusnya, jom kita fahami dahulu serba sikit mengenai DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan dapat memudahkan para guru kerana mereka hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa yang di Maksudkan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Bagaimana Nak Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Cipta Tingkatan 5 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Bahan :  DSKP Reka Cipta Tingkatan 5

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, viralkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana sokong ke blog pendidikan kami ini. Untuk pengetahuan artikel di atas iaitu Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan di tulis oleh admin pada 2019-02-25 10:01:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa kami telah kongsikan satu artikel yang sangat bermakna untuk murid-murid cetak iaitu Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan. Semoga bermanfaat.

Gallery for Dapatkan Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Power Khas Untuk Para Guru Dapatkan