Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Power Dapatkan Rpt Reka Bentuk Teknologi Tahun 5 Yang Power Khas Untuk
Gambar dapatkan rpt reka bentuk teknologi tahun 5 yang power khas untuk ini dipetik dari kredit berikut : menulismenconteng.my

Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun

772 views

rpt reka bentuk teknologi tahun 5 terbaik rancangan pengajaran tahunan reka bentuk teknologi 2016 tahun 4Gambar dapatkan rpt reka bentuk teknologi tahun 5 yang power khas untuk ini dipetik dari kredit berikut : menulismenconteng.my

Assalamualaikum semua dan terima kasih sebab datang lagi ke laman web ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Anda sangat beruntung oleh kerana untuk kali ini admin akan berikan kepada anda tentang DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Perkongsian DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

rpt reka bentuk teknologi tahun 5 terbaik rancangan pengajaran tahunan reka bentuk teknologi 2016 tahun 4Gambar dapatkan rpt reka bentuk teknologi tahun 5 yang power khas untuk ini dipetik dari kredit berikut : menulismenconteng.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita belajar dulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina bagi menolong memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan mampu memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang para pelajar mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Guna Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bila Perlu Guna Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen-dokumen Berikut

Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 2

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk pengetahuan bahan di atas iaitu Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun di tulis oleh admin pada 2019-02-13 14:10:42.

Pada kali ini kami ingin nyatakan bahawa pihak kami telah menulis satu artikel yang sangat bermanfaat untuk murid-murid cetak iaitu Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun. Semoga berguna.

Gallery for Download Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 2 Yang Power Khas Untuk Ibubapa Muat Turun