Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Baik Blog Wadidagang Buku Modul Dan Bbm Interaktif Mpei Perniagaan Tahun
Picture blog wadidagang buku modul dan bbm interaktif mpei perniagaan tahun ini dipetik dari sumber berikut : roswadidagang.blogspot.com

Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan

666 views

rpt perniagaan kbsm tingkatan 4Imej rpt perniagaan kbsm tingkatan 4 2019 gurubesar my ini dipetik dari kredit berikut : gurubesar.my

Semoga semua sihat terima kasih sangat sebab anda datang ke website ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh sebab pada hari ini pihak admin akan kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Jom Dapatkan DSKP Perniagaan Tingkatan 4

rpt perniagaan kbsm tingkatan 4Imej rpt perniagaan kbsm tingkatan 4 2019 gurubesar my ini dipetik dari kredit berikut : gurubesar.my

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, apa kata admin terangkan dulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat untuk membantu memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong para pendidik kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid patut ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Kegunaan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Kenali Apa itu Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Perniagaan Tingkatan 4 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Perniagaan Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di telegram anda. Ya, viralkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana datang ke laman pendidikan kami ini. Untuk pengetahuan bahan di atas iaitu Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan di tulis oleh admin pada 2018-11-28 15:41:42.

Hari ini kami ingin war-warkan bahawa saya telah menulis satu perkongsian yang sangat berguna untuk murid-murid download iaitu Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan. Semoga bermanfaat.

Gallery for Download Dskp Perniagaan Tingkatan 4 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Dapatkan