Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Menarik Himpunan Dskp Dan Huraian Sukatan Pelajaran Tingkatan 4 Gurubesar My
Imej himpunan dskp dan huraian sukatan pelajaran tingkatan 4 gurubesar my ini dipetik dari pemilik berikut : gurubesar.my

Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi

664 views

rpt pendidikan seni visual tingkatan 5 hebat rancangan pengajaran tahunan pendidikan seni visual ting 2 2015Gambar muat turun rpt pendidikan seni visual tingkatan 5 yang menarik khas ini dipetik dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Selamat pagi semua dan seronok sebab anda mari lagi ke web ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Anda sangat langkah kanan oleh kerana pada hari yang mulia ini saya hendak berikan kepada anda tentang DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Berikut Ialah DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

rpt pendidikan seni visual tingkatan 5 hebat rancangan pengajaran tahunan pendidikan seni visual ting 2 2015Gambar muat turun rpt pendidikan seni visual tingkatan 5 yang menarik khas ini dipetik dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka bagi membantu memudahkan guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini dikatakan dapat memudahkan para guru kerana kita hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa Guna Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di media sosial anda. Ya, viralkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana melawat ke blog kami ini. Untuk perkongsian artikel di atas iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi di tulis oleh admin pada 2019-03-05 07:18:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa pihak admin telah publishkan satu perkongsian yang sangat bagus untuk ibubapa download iaitu Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi. Semoga bermanfaat.

Gallery for Download Dskp Pendidikan Seni Visual Tingkatan 2 Yang Penting Khas Untuk Guru-guru Perolehi