Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Baik Rpt Kssr Tahun 6 Pendidikan Jasmani Rekreasi
Imej rpt kssr tahun 6 pendidikan jasmani rekreasi ini dipetik dari laman web berikut : slideshare.net

Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi

697 views

rptkssrtahun6 pendidikanjasmanirekreasi 160112121906 thumbnail 4 jpgImej rpt kssr tahun 6 pendidikan jasmani rekreasi ini dipetik dari laman web berikut : slideshare.net

Salam perkenalan terima kasih sangat sebab anda singgah lagi ke rumah digital ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3

Anda sangat bernasib baik kerana perkongsian kali ini kami akan berikan kepada anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3

Berikut Ialah DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3

rptkssrtahun6 pendidikanjasmanirekreasi 160112121906 thumbnail 4 jpgImej rpt kssr tahun 6 pendidikan jasmani rekreasi ini dipetik dari laman web berikut : slideshare.net

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, mari kita lihat dahulu serba ringkas tentang DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Dalami Apa itu DSKP dan Impaknya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina bagi membantu memudahkan cikgu membuat pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong guru kerana mereka hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Bagaimana Nak Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Fail :  DSKP Pendidikan Jasmani Tahun 3

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di google plus anda. Ya, sebarkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana singgah ke laman pendidikan kami ini. Untuk pemberitahuan bahan di atas iaitu Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi di tulis oleh admin pada 2019-02-23 10:40:42.

Masa ini kami ingin nyatakan bahawa kami telah kongsikan satu post yang sangat bermakna untuk guru-guru dapatkan iaitu Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi. Semoga dimanfaatkan.

Gallery for Download Dskp Pendidikan Jasmani Tahun 3 Yang Bernilai Khas Untuk Para Guru Perolehi