Download Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Baik Pelangi 19 Mastery Kssm 2019 Pendidikan Jasmani Dan Pendidikan
Gambar pelangi 19 mastery kssm 2019 pendidikan jasmani dan pendidikan ini dipetik dari post berikut : topbooks.my

Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun

823 views

pendidikan jasmani dan pendidikan kesihatan tingkatan 2Picture telaga biru sdn bhd buku pendidikan jasmani dan pendidikan ini dipetik dari post berikut : telagabiru.com.my

Salam sayang bersyukur sangat kerana mari lagi ke laman pendidikan ini. Anda mencari DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Anda sangat bernasib baik oleh kerana kali ini kami hendak kongsikan dengan anda tentang DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Lebih Banyak DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

pendidikan jasmani dan pendidikan kesihatan tingkatan 2Picture telaga biru sdn bhd buku pendidikan jasmani dan pendidikan ini dipetik dari post berikut : telagabiru.com.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita fahami dahulu serba sikit tentang DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Dalami Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan para pendidik menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan mampu menolong guru kerana mereka hanya merujuk satu fail (DSKP) sahaja bagi melaksanakan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Apa yang di Maksudkan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Bagaimana Nak Guna Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa pula Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana singgah ke edu web kami ini. Untuk nota post di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun di tulis oleh admin pada 2019-01-16 22:37:42.

Kali ini kami ingin beritahu bahawa sidang penulis telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bermakna untuk guru-guru cetak iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun. Semoga dimanfaatkan.

Gallery for Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 4 Yang Menarik Khas Untuk Ibubapa Muat Turun