Download Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Hebat Buku Teks Pendidikan Jasmani Dan Pendidikan Kesihatan Tahun 3
Ilustrasi buku teks pendidikan jasmani dan pendidikan kesihatan tahun 3 ini dipetik dari artikel berikut : shopee.com.my

Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi

817 views

bermula tahun 2017 dokumen standard kurikulum dan pentaksiran bagi tahun 1 akan menggunakan sukatan kssr semakan menggantikan kurikulum kssr yangPicture dskp pendidikan jasmani kesihatan tahun 3 kssr semakan 2017 sumber ini dipetik dari kredit berikut : sumberpendidikan.com

Salam sayang dan terima kasih sebab anda datang lagi ke perpustakaan digital ini. Anda mencari DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3

Anda sangat bertuah oleh kerana pada hari ini pihak admin hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3

Berikut Ialah DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3

bermula tahun 2017 dokumen standard kurikulum dan pentaksiran bagi tahun 1 akan menggunakan sukatan kssr semakan menggantikan kurikulum kssr yangPicture dskp pendidikan jasmani kesihatan tahun 3 kssr semakan 2017 sumber ini dipetik dari kredit berikut : sumberpendidikan.com

Sebelum ke bab seterusnya, jom kita fahami dahulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Kenali Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu maklumat yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka bagi membantu memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu memudahkan guru kerana kita hanya perlu melihat satu fail (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Apa yang di Maksudkan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa pula Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3 yang kami upload ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 3

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di telegram anda. Ya, share benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana singgah ke blog pendidikan kami ini. Untuk perkongsian post di atas iaitu Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi di tulis oleh admin pada 2018-12-22 07:00:42.

Hari ini kami ingin nyatakan bahawa pihak admin telah kongsikan satu perkongsian yang sangat berguna untuk murid-murid cetak iaitu Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi. Semoga berguna.

Gallery for Dapatkan Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 3 Yang Terhebat Khas Untuk Para Guru Perolehi