Download Dskp Matematik Tingkatan 5 Baik Download Dskp Reka Cipta Tingkatan 5 Yang Terbaik Khas Untuk Cikgu
Picture download dskp reka cipta tingkatan 5 yang terbaik khas untuk cikgu ini dipetik dari post berikut : menulismenconteng.my

Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download

777 views

31 10 2016 19 gambar nota matematik tingkatanImej himpunan terbesar kuiz matematik tingkatan 1 yang terbaik dan boleh ini dipetik dari post berikut : cikguayu.com

Salam sejahtera dan bersyukur sebab anda datang lagi ke web ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Matematik Tingkatan 5

Anda sangat beruntung sebab untuk kali ini pihak kami akan kongsikan dengan anda tentang DSKP Matematik Tingkatan 5

Lebih Banyak DSKP Matematik Tingkatan 5

31 10 2016 19 gambar nota matematik tingkatanImej himpunan terbesar kuiz matematik tingkatan 1 yang terbaik dan boleh ini dipetik dari post berikut : cikguayu.com

Sebelum pergi lebih jauh, mari kita lihat dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu dokumen yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi menolong memudahkan para pendidik melakukan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan mampu menolong cikgu kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Maksud Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tingkatan 5 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Matematik Tingkatan 5

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Fail :  DSKP Matematik Tingkatan 5

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di google plus anda. Ya, sebarkan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana datang ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download di tulis oleh admin pada 2019-02-01 17:59:42.

Sekarang kami ingin nyatakan bahawa sidang admin telah menulis satu perkongsian yang sangat bermanfaat untuk guru-guru dapatkan iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download. Semoga bermanfaat.

Gallery for Muat Turun Dskp Matematik Tingkatan 5 Yang Bernilai Khas Untuk Ibubapa Download