Download Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Power Nota Padat Power Spm Subjek Matematik Tambahan
Imej nota padat power spm subjek matematik tambahan ini dipetik dari post berikut : sistemguruonline.my

Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi

1,189 views

genius dskp matematik tahun 4Picture ilmu bakti18 genius dskp matematik tahun 4 topbooks plt ini dipetik dari kredit berikut : topbooks.my

Salam silaturrahim dan terima kasih kerana datang ke laman web ini. Anda mencari DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh sebab pada hari ini saya hendak kongsikan dengan anda bahan-bahan DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Perkongsian DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

genius dskp matematik tahun 4Picture ilmu bakti18 genius dskp matematik tahun 4 topbooks plt ini dipetik dari kredit berikut : topbooks.my

Sebelum pergi lebih jauh, mari kita lihat dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dalami Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibuat bagi menolong memudahkan para cikgu membuat pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat memudahkan guru kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Bagaimana Nak Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Info Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak kami berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke laman web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi di tulis oleh admin pada 2018-12-24 06:00:42.

Hari ini kami ingin war-warkan bahawa sidang admin telah menulis satu artikel yang sangat bagus untuk guru-guru dapatkan iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi. Semoga berguna.

Gallery for Muat Turun Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Ibubapa Perolehi