Download Dskp Matematik Tahun 4 Hebat Am Buku Latihan 2018 Modul Aktiviti Pentaksiran Bilik Darjah
Imej am buku latihan 2018 modul aktiviti pentaksiran bilik darjah ini dipetik dari artikel berikut : shopee.com.my

Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan

787 views

koleksi rpt tahun 4 2017 pelbagai mata pelajaranPicture koleksi rpt tahun 4 2017 pelbagai mata pelajaran sumber pendidikan ini dipetik dari sumber berikut : sumberpendidikan.com

Salam silaturrahim terima kasih sangat kerana datang lagi ke rumah digital ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Matematik Tahun 4

Anda sangat beruntung oleh kerana pada hari ini kami hendak kongsikan dengan anda tentang DSKP Matematik Tahun 4

Perkongsian DSKP Matematik Tahun 4

koleksi rpt tahun 4 2017 pelbagai mata pelajaranPicture koleksi rpt tahun 4 2017 pelbagai mata pelajaran sumber pendidikan ini dipetik dari sumber berikut : sumberpendidikan.com

Sebelum ke bab seterusnya, mari kita lihat dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Kenali Apa itu DSKP dan Kesannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka bagi membantu memudahkan cikgu melakukan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan dapat memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Bagaimana Nak Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa pula Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail-fail Berikut

Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tahun 4 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Matematik Tahun 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Bahan :  DSKP Matematik Tahun 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di media sosial anda. Ya, share artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana melawat ke edu web kami ini. Untuk pemberitahuan post di atas iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan di tulis oleh admin pada 2018-11-21 17:16:42.

Masa ini kami ingin war-warkan bahawa sidang admin telah kongsikan satu perkongsian yang sangat berguna untuk murid-murid cetak iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari bahan ini di Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan. Semoga digunakan.

Gallery for Dapatkan Dskp Matematik Tahun 4 Yang Hebat Khas Untuk Para Guru Cetakkan