Download Dskp Matematik Tahun 1 Power Dskp Matematik Tahun 1 Sk Semakan 2017
Gambar dskp matematik tahun 1 sk semakan 2017 ini dipetik dari artikel berikut : slideshare.net

Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun

1,145 views

i kon dskp matematik tahun 1Ilustrasi i kon dskp matematik tahun 1 buddy bookstore ini dipetik dari laman web berikut : pustakasaujana.com.my

Salam kasih sayang dan seronok kerana anda mari lagi ke laman web ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Matematik Tahun 1

Anda sangat bernasib baik kerana pada hari yang mulia ini pihak admin hendak tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Matematik Tahun 1

Perkongsian DSKP Matematik Tahun 1

i kon dskp matematik tahun 1Ilustrasi i kon dskp matematik tahun 1 buddy bookstore ini dipetik dari laman web berikut : pustakasaujana.com.my

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, mari kita lihat dahulu serba ringkas tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Fahami Apa itu DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas untuk menolong memudahkan guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong para cikgu kerana mereka hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Maksud Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang para pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Info Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tahun 1 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Matematik Tahun 1

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Download Fail :  DSKP Matematik Tahun 1

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di instagram anda. Ya, viralkan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana melawat ke laman web kami ini. Untuk pemberitahuan bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun di tulis oleh admin pada 2019-03-06 06:55:42.

Pada hari ini kami ingin war-warkan bahawa sidang admin telah publishkan satu post yang sangat berguna untuk murid-murid cetak iaitu Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun. Semoga dimanfaatkan.

Gallery for Dapatkan Dskp Matematik Tahun 1 Yang Penting Khas Untuk Para Guru Muat Turun