Download Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Berguna Dskp Perniagaan
Imej dskp perniagaan ini dipetik dari blog berikut : slideshare.net

Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan

1,289 views

rpt kesusasteraan melayu tingkatan 4 terhebat rpt kssm tingkatan 5 2017 sumber pendidikan download imageGambar jom dapatkan rpt kesusasteraan melayu tingkatan 4 yang bermanfaat ini dipetik dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Assalamualaikum wbt dan seronok sebab anda datang ke perpustakaan maya ini. Betultak jika saya kata anda sedang mencari DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4

Anda sangat bernasib baik sebab untuk kali ini kami hendak kongsikan dengan anda iaitu DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4

Mari Teruskan ke DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4

rpt kesusasteraan melayu tingkatan 4 terhebat rpt kssm tingkatan 5 2017 sumber pendidikan download imageGambar jom dapatkan rpt kesusasteraan melayu tingkatan 4 yang bermanfaat ini dipetik dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita fahami dahulu serba ringkas mengenai DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Kenali Apa maksud DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk untuk menolong memudahkan guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan para cikgu kerana kita hanya perlu menggunakan satu dokumen (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa yang di Maksudkan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Bagaimana Nak Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen Berikut

Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Fail :  DSKP Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan ketinggalan untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di instagram anda. Ya, share artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke laman pendidikan kami ini. Untuk perkongsian artikel di atas iaitu Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan di tulis oleh admin pada 2018-11-29 15:23:42.

Sekarang kami ingin war-warkan bahawa kami telah publishkan satu artikel yang sangat bagus untuk murid-murid download iaitu Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan. Semoga bermanfaat.

Gallery for Dapatkan Dskp Kesusasteraan Melayu Tingkatan 4 Yang Penting Khas Untuk Cikgu Cetakkan