Download Dskp Geografi Tingkatan 4 Power Dskp Kssm Tingkatan 1 Semua Subjek Pendidik2u
Gambar dskp kssm tingkatan 1 semua subjek pendidik2u ini dipetik dari kredit berikut : pendidik2u.my

Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan

779 views

9789674860080 600x521 jpgGambar aktiviti praktis kssm geografi tingkatan 2 ini dipetik dari website berikut : mehrajbooks.com.my

Selamat petang semua dan terima kasih sebab mari lagi ke taman ilmu ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Geografi Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh kerana perkongsian kali ini saya akan kongsikan dengan anda iaitu DSKP Geografi Tingkatan 4

Jom Dapatkan DSKP Geografi Tingkatan 4

9789674860080 600x521 jpgGambar aktiviti praktis kssm geografi tingkatan 2 ini dipetik dari website berikut : mehrajbooks.com.my

Sebelum ke bab seterusnya, jom kita fahami dahulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Kenali Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina untuk menolong memudahkan para guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP ini dikatakan mampu memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Bagaimana Nak Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid-murid perlu ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Penerangan Ringkas Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Kegunaan Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Geografi Tingkatan 4 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar artikel ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Geografi Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Bahan :  DSKP Geografi Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di facebook anda. Ya, kongsikan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke website kami ini. Untuk peringatan artikel di atas iaitu Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan di tulis oleh admin pada 2018-11-08 22:32:42.

Kali ini kami ingin war-warkan bahawa pihak admin telah publishkan satu bahan yang sangat bermanfaat untuk ibubapa cetak iaitu Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan. Semoga dimanfaatkan.

Gallery for Dapatkan Dskp Geografi Tingkatan 4 Yang Power Khas Untuk Guru-guru Cetakkan