Download Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Hebat top Ekonomi Tingkatan 4 Buddy Bookstore
Imej top ekonomi tingkatan 4 buddy bookstore ini dipetik dari website berikut : pustakasaujana.com.my

Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan

607 views

pelangi mahir kbat ekonomi ting 5 9789830085388 bukudbp comGambar pelangi page 2 bukudbp com ini dipetik dari sumber berikut : bukudbp.com

Assalamualaikum wbt dan seronok kerana anda mari lagi ke ruangan perkongsian ilmu ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Ekonomi Tingkatan 4

Anda sangat bertuah kerana kali ini kami akan berikan kepada anda iaitu DSKP Ekonomi Tingkatan 4

Mari Dapatkan DSKP Ekonomi Tingkatan 4

pelangi mahir kbat ekonomi ting 5 9789830085388 bukudbp comGambar pelangi page 2 bukudbp com ini dipetik dari sumber berikut : bukudbp.com

Sebelum kita ke link download, jom kita belajar dulu serba sikit mengenai DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Kegunaannya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu dokumen yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka untuk menolong memudahkan cikgu membuat pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Bila Perlu Guna Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang pelajar mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Bila Perlu Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengumuman kepada semua, tiada satupun DSKP Ekonomi Tingkatan 4 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Ekonomi Tingkatan 4

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Ekonomi Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak admin berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di facebook anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana datang ke website kami ini. Untuk pengetahuan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan di tulis oleh admin pada 2019-01-30 18:41:42.

Sekarang kami ingin war-warkan bahawa saya telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bagus untuk murid-murid print iaitu Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan.

Kami tahu ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan. Semoga berguna.

Gallery for Muat Turun Dskp Ekonomi Tingkatan 4 Yang Bermanfaat Khas Untuk Para Guru Dapatkan