Download Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Meletup Hikvision Ds2ce16d7tit 108oacoth108oacoth
Gambar hikvision ds2ce16d7tit 108oacoth108oacoth ini dipetik dari sumber berikut : 108oa.co.th

Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun

479 views

obzor tovara videokamera ip hikvision ds 2cd2542fwd iws 4 mm belyjImej ip hikvision ds2cd2542fwdiws 4 ini dipetik dari kredit berikut : Debates.3sferi.com

Salam sejahtera dan bersyukur kerana anda singgah lagi ke rumah digital ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2

Anda sangat langkah kanan oleh kerana pada kali ini kami hendak berikan kepada anda iaitu DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2

Jom Dapatkan DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2

obzor tovara videokamera ip hikvision ds 2cd2542fwd iws 4 mm belyjImej ip hikvision ds2cd2542fwdiws 4 ini dipetik dari kredit berikut : Debates.3sferi.com

Sebelum pergi lebih jauh, jom kita fahami dahulu serba sikit tentang DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk untuk menolong memudahkan cikgu melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat menolong guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Info Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Bila Perlu Guna Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Bila Perlu Guna Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2

Dapatkan Bahan PAK21 Pendidikan Abad Ke-21 Hanya DISINI

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Dunia Sains & Teknologi Tahun 2

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan artikel bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana sokong ke blog pendidikan kami ini. Untuk perkongsian bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun di tulis oleh admin pada 2019-03-08 05:48:42.

Masa ini kami ingin beritahu bahawa sidang penulis telah kongsikan satu perkongsian yang sangat bermakna untuk ibubapa download iaitu Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun. Semoga berguna.

Gallery for Dapatkan Dskp Dunia Sains & Teknologi Tahun 2 Yang Menarik Khas Untuk Cikgu Muat Turun